Werkschoen Dike Brave Breeze Blauw S1P SRC

Meer Views

Werkschoen Dike Brave Breeze Blauw S1P SRC

€ 66,00 Excl. BTW € 79,86 Incl. BTW

* Vereiste velden

totaal:
€ 66,00 Excl. BTW € 79,86 Incl. BTW

bestellen

Deze Dike Brave Breeze Italiaans design werkschoen is perfect voor mensen die een lage, lichte en stijlvolle werkschoen zoeken en voldoen aan de normering EN ISO 20345 S1P SRC. Deze Blauwe veiligheids werkschoenen van Dike leveren maximaal comfort met betrouwbare beveiliging, zodat je altijd veilig en prettig kan werken.

Details

Deze Dike Brave Breeze Italiaans design werkschoen is perfect voor mensen die een lage, lichte en stijlvolle werkschoen zoeken en voldoen aan de normering EN ISO 20345 S1P SRC.

Deze Blauwe veiligheids werkschoenen van Dike leveren maximaal comfort met betrouwbare beveiliging, zodat je altijd veilig en prettig kan werken.

Alle Brave Breeze modellen hebben een lichtgewicht aluminium neuskap, die even sterk is als de traditionele stalen neus, maar slechts half zo zwaar. Door een slimme giettechniek en handig ontwerp heb je bovendien geen ‘bolle’ neus die veel andere safety sneakers wel hebben.

Ook hebben de schoenen een HighSafe-Tex tussenzool, die je voeten beschermt tegen prikken van scherpe objecten zoals spijkers op de grond. De SRC antislip zool zorgt er bovendien voor dat je werkschoenen altijd grip hebben, zelfs op een natte of gladde ondergrond.

De voering in de Brave Breeze is uniek voor Dike schoenen ontwikkeld en levert maximale isolatie tegen warmte en kou en voert zweet effectief af. De antibacteriële, uitneembare inlegzool beschermt de schoen bovendien tegen geurtjes en schimmels!

Dat deze schoenen perfect zijn voor de horeca, zie je aan het feit dat Italiaanse top-tv-kok Carlo Cracco alle deelnemers aan zijn programma Hells Kitchen op Dike schoenen laat lopen.

Brave zool - Ultra plat en extreem licht. De vierkanten zijn uit groepen ruiten op het loopvlak gepositioneerd, op het punt van grootste flexibiliteit, dit zorgt voor een terugkerende energie die je helpt bij het lopen. De stabiliteit en grip word gewaarborgd door speciale FirmSystem gaten die strategisch geplaatst zijn in de vierkantjes, dit activeert een ‘wind effect’ wat zorgt voor een maximale steun in alle omstandigheden. Gestructureerd met kegelvormige noppen, zelfreinigend en lichte technologie voor totale comfort.

  • Bovenkant: Nubuckleer
  • ESD: Antistatische ontlading
  • Voering: Solidbreath® 
  • Zool: Compacte PU – SRC (antislip) 
  • Tussenzool: PU schuim 
  • Neusbescherming: 200J Aluminium neuskap, Aluforce® 
  • Ondoordringbare binnenzool: Highsafe-tex® 
  • Inlegzool: Anatomisch gevormd uitneembaar E.V.A.
  • Maten: 38 / 47

S1 - Antistatische schoen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel.
S1P - Antistatische schoen met veiligheidsneus, verhoogde waterbestendigheid en energie opname in de hiel.
S2 - Antistatische, waterafstotende werkschoenen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel.
S3 - Antistatische, waterafstotende schoen met veiligheidsneus en energie opname in de hiel en antislip profiel. Tussenzool antiperforatie.
S4 - Antistatische schoen van kunststof met veiligheidsneus en energie opname in de hiel. 100% waterdicht.
S5 - Antistatische schoen van kunststof met veiligheidsneus en energie opname in de hiel en antislip profiel. 100% waterdicht. Tussenzool antiperforatie.

Aanvullende Informatie

antislip ja
Classificatie S1p
Schoenmaat Nee
Wijdtematen 10
Kleur Blauw
kruipneus zonder kruipneus
Soort zool PU-zool
ESD nee
Metaalvrij nee
speciale lasschoen nee
100% waterdicht nee